Dubai Mall Shoppin

Let’s get Shoppin’

Welkom bij een van de mooiste winkelcentra aller tijden. Dit geweldig indrukwekkende gebouw staat in de Verenigde Arabische Emiraten. En zoals de naam het al doet vermoeden staat het in Dubai. Het land heeft een grote verdeeldheid van het inkomen. Dit komt doordat er verschillende oliesjeiks zijn die miljarden aan geld hebben, en het ook niet erg vinden om hiermee te koop te lopen. Dure auto’s jachten en zelfs een heel uitgespoten eiland werd er gecreëerd door een Nederlands baggerbedrijf in te huren.

Geld moet rollen

Het geld bij vooral de rijken moet letterlijk rollen. Het winkelcentrum is een waar paradijs voor mensen die graag van shoppen en winkels kijken houden. Er zijn meer dan 1200 winkels dus kun dagen vullen met het kijken naar al die mooie spullen. Als je in dit geweldige winkelcentrum loopt geef je natuurlijk veel makkelijker een hoop geld uit. Wil je een kredietkaart aanvragen , of denk je dat je van tevoren wel genoeg gespaard hebt voor al die mooie en vooral ook dure spullen die hier te koop zijn. Daarnaast kun je in deze winkelhal het grootste aquarium ter wereld vinden, en naar een bioscoop die wel 22 zalen telt. Als je het even te warm hebt om te shoppen kun je er ook voor kiezen om op de ijzers te gaan staan en even lekker te schaatsen op de overdekte ijsbaan die in dit winkelcentrum ligt.

Andere locaties

Het winkelcentrum staat vlak bij het hoogste gebouw van heel de wereld. Deze Wolkenkrabber wordt ook wel Burj Khalifa genoemd. Deze toren is 828 meter groot, dus als je eindelijk klaar bent met shoppen valt er voor de rest ook nog genoeg te bezichtigen. Andere indrukwekkende locaties zijn the Mall of Emirates, waar je in kunt skiën of snowboarden van vijf indoorpistes. Verder kun je er naar pinguïns kijken en natuurlijk heel veel shoppen.  De palmeilanden die zijn opgespoten in de zee, net als de wereld die ook is opgespoten in de zee.