Dubai Mall Tips

4 tips voordat je gaat shoppen in Dubai

Als je in dit warme land gaat shoppen zijn er wel een aantal tips die je kunt gebruiken. Dit om het voor jou zo prettig mogelijk te maken.

Drinken

Zorg ervoor dat je genoeg te drinken meeneemt, en dit ook nuttigt. Dit omdat het er zo verschrikkelijk warm kan zijn dat je goed op moet letten dat je goed je vochtbalans in de gaten houdt.

Schoeisel

Zorg voor goede schoenen, eventueel met inlegzolen, Want het is van belang dat je al die kilometers die je loopt tijdens het shoppen dat je wel goed loopt. En goed lopen begint met goede schoenen die je voldoende steun geven. Verder is de rest van je houding ook van belang bij het lopen. Zorg ervoor dat je met een gestrekte rug en je schouders omhoog je voortbeweegt met het natuurlijke gebruik van armen die meebewegen.

Zware spullen

Koop een goede rugzak en zorg ervoor dat je niet teveel zware spullen op je rug hebt waardoor je naast last van je rug ook last kunt krijgen van je schouders en je nek. Ook het sjouwen van tassen met beide handen is iets wat heel zwaar kan zijn. Zorg er anders voor dat je genoeg mensen met je mee neemt om te dragen wat je wilt kopen. Of loop tussendoor een keer naar je auto en leg alles wat je al hebt gekocht rustig in je achterbak. Want je moet natuurlijk nog langer mee dan een weekje Dubai.

Geld

Even heel iets anders dan met je lichaam. Denk goed aan hoeveel geld je meeneemt en wat je er precies wilt kopen en doen. Er is zoveel te doen en te beleven, maar dat komt natuurlijk ook met een prijs. Het is van belang dat je goed hebt nagedacht over je geldzaken. Zodat je niet terugkomt met een enorme schuld of een krediet dat je niet terug kunt betalen.