Dubai view

Leuke uitjes in de buurt van Dubai

Als je naar Dubai gaat zijn er in de buurt vele leuke uitjes om te doen. Zo kun je in Dubai naar het grootste winkelcentrum van de wereld: The Dubai Mall. Dit winkelcentrum is wel 1,5 miljoen vierkante meter, en bied plek aan 1200 winkels. Het is dus voor elke shopaholic the place to be.

Verder zijn er veel verschillende dingen waarmee je je kunt vermaken als je niet van shoppen houdt, of als je je kinderen even zat bent en ze kwijt wilt. Er is namelijk genoeg te doen in het gebouw. Er zijn eventueel lockers aanwezig. Zodat je je niet druk hoeft te maken over uw waardevolle spullen.

In de buurt vind je het hoogste gebouw van de wereld, namelijk de Burj Khalifa. Deze toren is namelijk 828 meter hoog en staat in een heel groot en mooi natuurpark. Hij is echt niet te missen gewoon. Verder is er een ontzettend mooi Waterpark aangelegd waar je ondanks de temperatuur heerlijk  kunt zwemmen. Verder is er een aquarium en onderwater dierentuin, iets wat ook super gaaf is. Verder staat er nog een andere hoge toren de Burj, Al Arab.

Wat ook echt super gaaf is, is om te dineren in de lucht. Dit kan in Dubai ook je zit op 170 meter boven de grond , je wordt via een enorme kraan de lucht in gehesen waar je kunt genieten van een ontzettend gaaf en uniek uitzicht en van een heerlijke maaltijd die voor je geserveerd wordt.  Daarnaast is het eten wat ze serveren heerlijk. Het is echt een ervaring die je beleefd moet hebben.

Verder kun je in de buurt van het mega winkelcentrum nog naar verschillende skydives. En kun je er een jetski huren om over de zee te varen. Eveneens zijn de palmeilanden in de buurt. Die moet je echt een keer zien.