Dubai Mall Groothandel

De 3 populairste producten uit The Dubai Mall

Voor mensen die van shoppen houden mag een bezoek aan The Dubai Mall niet op de wensenlijst ontbreken. The Dubai Mall is het grootste overdekte winkelcentrum van de wereld, waar je een groot aantal bekende merken terugvindt. In dit artikel beschrijven we drie van de populairste producten die je hier kunt vinden. Niet alleen voor het winkelen is The Dubai Mall een bezoekje waard. Het imposante gebouw is zelf ook meer dan het bekijken waard, als je voor een vakantie naar Dubai kiest.

Kleding kopen binnen The Dubai Mall

Een van de producten die je kunt kopen binnen The Dubai Mall is kleding. Er zijn een groot aantal internationale kledingmerken die hier hun broeken, truien en shirts aanbieden. Het is raadzaam om vooraf een lijstje te maken met de kleding die je nodig hebt. De kans is namelijk groot dat je met veel meer thuiskomt, dan je eigenlijk nodig hebt. Onder meer de winkels van G-Star Raw en Puma zijn in dit winkelcentrum gevestigd.

Woonaccessoires kopen in Dubai

Naast de mogelijkheid om je kleding in dit winkelcentrum te kopen, kun je ook voor woonaccessoires in The Dubai Mall terecht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige Louis Poulsen lampen, of de kastjes voor naast je bed! Hoewel het erg lastig zal zijn om dergelijke woonaccessoires mee te nemen vanuit Dubai, kun je wel inspiratie opdoen voor je eigen woning. Je kunt de producten vervolgens thuis, in een Nederlandse webwinkel, bestellen.

Nieuwe parfum kopen bij Chanel

Tot slot kun je ook voor een heerlijke parfum in The Dubai Mall terecht. Kijk bijvoorbeeld eens naar een parfum van Chanel, of breng een bezoek aan Louis Vuitton om aldaar een nieuwe parfum uit te zoeken. Goedkoop zijn deze producten absoluut niet, maar het is wel een verfrissende herinnering aan je vakantie in Dubai!