Dubai reuzenrad

Vermaak voor thrillseekers in Dubai

Dubai is een uitstekende reis bestemming voor een langere of kortere periode. Het klimaat is aangenaam. De omgeving is mooi en heeft veel mogelijkheden voor een luxe vakantieverblijf. Voor echte mannen op zoek naar avontuur is er ook meer dan genoeg te beleven in dit veelzijdige land. Een stedentrip met bijvoorbeeld groep vrienden naar deze mooie locatie is zeker aan te raden! Een reis naar Dubai is voor veel mensen een tripje om nooit meer te vergeten. Veel mensen denken dat dit een zeer kostbaar reisje is, maar in veel gevallen valt dit mee. Ook een goedkope stedentrip behoort tot de mogelijkheden!

Ook voor thrillseekers is er genoeg te beleven

Bij Dubai denk je al snel aan mooie stranden en luxe resort, maar ook voor meer avontuurlijke types is er veel te beleven in dit mooie land, De Verenigde Arabische Emiraten. De woestijnen in de omgeving van de hoofdstad Dubai bieden veel mogelijkheden voor thrillseekers. Voor echte mannen zijn hier excursies beschikbaar, die uitdaging bieden. Je kunt er sandboarden, een verkenning doen van het prachtige landschap met een jeep of overnachten onder de sterrenhemel. Ook met een buggy kun je de woestijn bezoeken. Wellicht is dit nog wel spannender dan met een jeep. Fanatiekelingen doen met een jeep of buggy aan dunes bashen. Bij deze rijtechniek geef je hard gas, waardoor je de hoge duinen op scheurt. Bovenop het hoge duin gooi je plotseling het stuur om en raas je met hoge snelheid naar beneden. Werkelijk heel gaaf als je een liefhebber bent van hoge snelheden!

Wanneer je houdt van een mooie uitzicht, is een bezoek aan een hoge wolkenkrabber van Dubai de moeite waard. Op de 125ste verdieping heb je een schitterend uitzicht. Heb je hoogtevrees dan kun je dit uitje beter overslaan! Dit gebouw is vooralsnog het hoogste gebouw in de gehele wereld. De Burj Kalifa, zoals de wolkenkrabber genaamd is, bezoeken is dus werkelijk een uniek moment. Ook de ervaren reizigers zullen positief verrast zijn over het fenomenale uitzicht. Hetzelfde geldt overigens voor het andere populaire uitje voor thrillseekers in deze stad. Sky diving staat hoog op de agenda van vele waaghalzen en is natuurlijk ook mogelijk in en rondom Dubai.

Voor de echte thrillseekers is de Xline Dubai Marina een echte must. Deze urban zipline is een van de stijlste, snelste en langste ziplines ter wereld. Hou je van kitesurfen, dan kun je ook terecht op kitebeach. Naast de gewone ontspanning van een strand kun je hier natuurlijk ook terecht voor kiten. In aquaventure waterpark vind je meer dan 30 verschillende glijbanen, waar de een nog spannender is dan de andere. Zeker ook een aanrader voor thrillseekers!

Na alle actie ook momenten van ontspanning

Dubai biedt veel mogelijkheden voor actieve spannende activiteiten. Het is natuurlijk erg aantrekkelijk deze activiteiten af te wisselen met momenten van ontspanning in een prachtige omgeving. Een bezoek aan de stranden van de stad zijn een goed begin. De stad is niet geheel opgebouwd in de moderne tijd, maar herbergt ook de nodige historie. Voor wie er geïnteresseerd is in cultuur, is er dus ook het nodige te bezichtigen. De stad geeft ruime mogelijkheden om te shoppen in de enorme winkelcentra. Er is een mooi aangelegd park om te bezoeken. Ook een tripje aan een enorme indoor skihal behoort tot de mogelijkheden. Tot slot is ook een bezoek aan een authentieke soek in de oude binnenstad een geliefd uitje van veel Westerse toeristen. Ook voor echte mannen geeft dit een leuke afwisseling op de actieve uitjes die op het programma staan!