Dubai mooi oord thedubaimall

Dubai. Een mooi oord voor een vakantie

Besluiteloosheid is iets waar meerdere mensen mee te kampen hebben. Het kiezen van de juiste vakantiebestemming is soms lastig. Vaak komt het dan aan op het boeken van een last minute. Heb je in november vrij gevraagd op werk en wil je op vakantie naar een bestemming waar het warm is en de zon nog volop schijnt? Kies dan voor Dubai. Deze stad staat bekend om haar wolkenkrabbers en het bloeiende zakenleven.

Het aanbod in Dubai

Het is misschien een beetje raar om op vakantie te gaan naar het Midden – Oosten. Veelal wordt er gekozen voor een vakantie naar een Zuid- Europees land, Amerika of Zuidoost Azië. Echter heeft Dubai minstens zoveel te bieden als een ander vakantieoord. Zo je verschillende watersporten beoefenen zoals ‘duiken’ en zeilen, kan je er tennissen, squashen, golfen, zijn er musea en waterparken en zo kan je wel even doorgaan met het opnoemen van de vele faciliteiten.

Vanaf Schiphol worden door verschillende luchtvaartmaatschappijen vluchten aangeboden naar Dubai. Dat geeft al aan dat deze bestemming door Nederlanders al relatief vaak geselecteerd worden. Het is nog niet mogelijk om vanaf andere Nederlandse vliegvelden naar Dubai af te reizen.

In tegenstelling tot een reis naar Frankrijk, Spanje of Italië is een trip naar Dubai toch anders. In Dubai is het twee of drie uur later dan in Nederland. Dit is wel afhankelijk van het seizoen. Daarnaast kan je in Dubai niet betalen met de Euro. Daar betaalt men met de Dirham. In Dubai gebruikt men andere stopcontacten dan in Nederland. Neem dus een adapter mee voor het opladen van je telefoon. Kortom, er zijn de nodige verschillen met een Europees land als Frankrijk. Lees je dus goed in voor vertrek.

Wist je dat?
Wist je dat je op Schiphol heel eenvoudig een auto kunt huren bij car hire Amsterdam Airport. Dat is handig als je terugkomt uit Dubai en niet vanaf het vliegveld naar huis wil met de trein, bus of taxi. Bij car hire Schiphol kies je jouw auto eenvoudig online.

Zakenpartners uit Dubai

Car rental is heel handig voor zakenlieden die hun zakenpartner in Nederland ontvangen. Bij aankomst kunnen zij de gehuurde auto zo van het vliegveld oppikken en naar u toe rijden. Met het openbaar vervoer kunnen zij ook reizen maar dan hebben zij te maken met vertragingen. Door het huren van een auto hebben ze hier geen last van.