Dubai Mall Shoppin

Op vakantie in Dubai? 

Was je van plan om op vakantie te gaan naar Qatar? Dan is de grote stad Dubai wel echt een bezoek waard. Hieronder een aantal tips waar je moet zijn geweest.

Shoppen

De gemiddelde temperatuur is tussen 30 en 40 graden in Dubai. Niet bepaald een pretje om te gaan shoppen. Toch is wordt het wel heel verleidelijk als je naar een plek kunt waar er meer dan 1200 winkels zijn. Dus zelfs voor de meest kieskeurige persoon op de wereld zal er iets zijn wat hij of zij leuk vindt. Er zijn heel veel verschillende soorten modezaken, met de grootste en duurste merken.  Hier kun je bijvoorbeeld heen voor de nieuwste Italiaanse herenmode. Naast winkels is er ook ruimte voor 2 hotels waarvan er een zelfs een 5 sterrenhotel is. 

Watershow

Naast een groot en geweldig winkel terrein zijn ze op het gebied van fonteinen ook heel erg goed. Dit is een activiteit die je als je in de buurt bent ook nog moet bezoeken. Er staat een fontein die tot 150 meter water in de lucht schiet. Het ligt in het Burj Khalifa meer en is wel 275 meter lang. De fontein telt meerdere cirkels waardoor er verschillende shows mee gehouden worden. Een soort vuurwerkshow alleen dan met water. Een van de bekendste watershows is de Michael Jackson Show.  Deze is gemaakt door het Amerikaanse bedrijf WET Design. 

Verder te bezichtigen

Verder staat er een verschrikkelijk mooi waterpark in Dubai, je kan er zwemmen met dolfijnen. Ook is er echt een supermooie garden aangelegd waar je ook een keer geweest moet zijn. En staan er grote moderne torens waar je je ogen van uitkijkt.  Ook kun je verschillende tempels bezoeken in deze stad. Daarnaast zijn er veel vuurwerkshows en je moet er echt een van gezien hebben. Er wordt op zo’n grote schaal gewerkt dat je gewoon ogen te kort komt om het allemaal te zien.  Mede doordat alles zo ontzettend groot is opgezet daar voel je je sowieso al wel klein. Kortom het is dus zeker de moeite waard om een keer naar Dubai te gaan.