Wat te doen in Dubai - Wolkenkrabbers

Wat te doen in Dubai?

Dubai is een gigantische stad waardoor het lastig kan zijn om jezelf wegwijs te maken. In dit artikel geven we een overzicht van activiteiten die je kunt doen tijdens je bezoek aan Dubai. Zo kun je een dagje op het strand hangen, een bezoek brengen aan de gigantische shoppingmalls die Dubai rijk is en natuurlijk mag een bezoek aan Burj Khalifa niet ontbreken. Lees gauw verder en ontdek wat Dubai allemaal te bieden heeft.

Top 5 bezienswaardigheden

Er zijn een aantal bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen. Denk aan een bezoek aan het hoogste gebouw in de wereld en een bezoek aan het strand The Walk. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht over all hoge gebouwen die Dubai rijk is. Om de gebouwen van dichtbij te zien breng je een bezoek aan de centrum van de stad, namelijk Deira. Dubai Mall is absoluut het bezoeken waard – ook voor mensen die niet van shoppen houden. Het gebouw is gigantisch en een bezoek is daarom een interessante ervaring. Maar gelukkig is er meer te doen dan deze activiteiten. Lees hieronder hoe je een safari in Dubai kunt regelen.

Bezoek de safari!

Dubai is omringt met woestijn. Tijdens een bezoek aan Dubai is het aan te raden ook hier een bezoek aan te brengen – een interessante ervaring. Zo rijd je met een jeep vanuit de stad naar het woestijn gedeelte en heb je vanaf hier een schitterend uitzicht over de stad. Er zijn meerdere organisaties en reisbureaus waar je deze safari trip kunt boeken. Het is slim om dit van te voren te regelen: zo weet je zeker dat je de laagste prijs betaald. Een trip naar de woestijn duurt ongeveer een halve dag. Ook is het mogelijk om een tour voor de hele dag te doen. Deze zijn uiteraard wel een stukje duurder.

Wat te doen in Dubai woestijn

Goedkope vliegtickets naar Dubai

Vliegtickets naar Dubai zijn over het algemeen goed te betalen. Zoals altijd bij vliegtickets hangt de prijs af van de periode en hoe je vliegt. Zo zijn rechtstreekse vluchten vaak een stukje duurder. Er zijn veel reizigers die eerst naar Turkije afreizen en vanaf daar naar Dubai vliegen. Wil je een aantal dagen in Istanbul of andere delen van Turkije spenderen, houd er dan wel rekening mee dat je een Turks visum moet aanvragen. Anders kom je het land niet binnen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *