Dubai-Mall-facebook

Facebook Dubai Mall

Facebook Dubai Mall

Op de official facebook pagina van The Dubai Mall worden dagelijks leuke updates geplaatst. De meeste nieuwsberichten van The Dubai Mall gaan over de lopende en komende acties van de gevestigde winkels. Maar niet alleen worden er kortingsacties gepost, maar ook diverse interessante nieuwsartikelen. Wij van thedubaimall.nl proberen altijd zo snel mogelijk alle nieuwtjes te verzamelen over dit reusachtige winkelcentrum en deze door te plaatsen op onze eigen website. Mocht je nu toevallig in Dubai zijn of er binnenkort naar toe te reizen is het zeker aan te raden de official facebook pagina van The Dubai Mall te liken. Als je niet naar Dubai reist is het evenmin leuk om de pagina te liken, maar waarschijnlijk minder interessant.

Foto’s Dubai Mall

De mooiste foto’s van deze grandioze shoppingmall worden meestal als eerste geplaatst op de official facebook pagina. Niet alleen foto’s van het winkelcentrum kom je hier tegen, maar ook de mooiste shots van onder andere Burj Khalifa, Dubai Fontein en van de prachtige auto’s die geparkeerd staan bij The Dubai Mall. Het is zeker de moeite waard om eens door de foto’s te scrollen en zo een indruk te krijgen of oude herinneringen op te halen van de prachtigste winkelbeleving op deze aardbol.

Official pagina

Het winkelcentrum in de Verenigde Arabische Emiraten is enorm populair en daarom zijn er ook meerdere facebook pagina’s over te vinden. Gelukkig hebben de webmasters van facebook de echt pagina van The Dubai Mall gecontroleerd en een echtheid kenmerk gegeven. Op deze manier weet je als bezoeker altijd zeker dat de informatie die op het internet staat werkelijk geplaatst is door The Dubai Mall zelf. Ga naar https://www.facebook.com/TheDubaiMall en geef de pagina een like, want deze shoppingmall verdient volgens ons van iedereen een like die naar Dubai reist of gewoon van winkelen houdt.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *