Dubai-Mall-bezoekrs-Vogue-Fashion

Meer dan 1 miljoen bezoekers bij 2e Vogue Fashion show

Meer dan 1 miljoen bezoekers bij 2e Vogue Fashion show

The Dubai Mall, ’s werelds grootste en meest bezochte retail en lifestyle bestemming, verwelkomde meer dan één miljoen bezoekers tijdens de tweede editie van de driedaagse Vogue Fashion Dubai Experience (VFDE). Hiermee heeft The Dubai Mall de grootste namen in de mode wereld weer naar Dubai gelokt en staat Dubai weer bovenaan als wereldwijde mode bestemming.

De modeshow, gehost door supermodel Karolina Kurkova en Wissam Hanna, werd benadrukt door een buitengewone line-up van wereldwijde beroemdheden en een record opkomst van de bezoekers. De in-store activiteiten georganiseerd door meer dan 200 fashion retailers in The Dubai Mall hebben ook bijgedragen aan de aanzienlijke boost van de bezoekersaantallen, verder onderstreept The Dubai Mall zich als de ultieme bestemming voor luxueuze winkels. De modeshow was een doorslaand succes en verbaasde aanwezigen met een creatieve presentatie van de S/S 2015 collectie van acht getalenteerde internationale ontwerpers. Door middel van het evenement biedt The Dubai Mall een duurzaam platform voor de talentvolle jonge ontwerpers. Volgens critici is de kans aanwezig dat we in de nabij toekomst veel meer werk gaan zien van sommige jonge ontwerpers.

Er werd ook een liefdadigheid gala georganiseerd door Vogue Italia en Emaar om geld binnen te halen voor het World Food Programme. Het evenement haalde bijna 4 miljoen AED binnen voor het goede doel. Het World Food Programma werkt eraan om de wereldwijde armoede aan te pakken en is van mening dat de mode industrie hier een behoorlijk steentje aan kan bijdragen.

Een hoogtepunt van het evenement was dit jaar de exclusieve Fashion Talks, deze werd geleid door internationale ontwerpers en mode-iconen bij het Armani Hotel Dubai. Het hotel was geopend voor publiek en zo stond er een menigte te wachten om inzicht te krijgen in de mode industrie. De prestigieuze sprekers waren: Franca Sozzani, Roberto Cavalli, Peter Dundas, Philipp Plein, Alberta Ferretti en Sara Maino. De gesprekken werden geleid door modejournalist JJ Martin.

Bron: www.vfdebyemaar.com

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *